Zorgbemiddelingsbureau Quick BV

Contact

Adresgegevens

Zorgbemiddelingsbureau Quick B.V. Baarn
Amalialaan 41 G
3743 KE Baarn

Zorgbemiddelingsbureau Quick B.V. Gelderland
Ziepseweg 96
6941 AZ Didam

Telefoon

088-4455200

E-mail

zzprelatiebeheer@zorgbemiddelingsbureau.nl
secretariaat@zorgbemiddelingsbureau.nl
planning@zorgbemiddelingsbureau.nl

E-mail Gelderland

quickgelderland@zorgbemiddelingsbureau.nl
gelderlandplanning@zorgbemiddelingsbureau.nl

Wie zijn wij

In September 2017 nam Ruth Baan Zorgbemiddelingsbureau Quick over van de destijds huidige eigenaar. Quick was bijna overleden maar onder de bezielende leiding van Ruth is Quick weer uitgegroeid tot een volwaardig Zorgbemiddelingsbureau.

Na een leven lang in de zorg te hebben gewerkt, lees bijna 30 jaar, was het tijd geworden voor een nieuwe stap in het leven van Ruth. Doordat Zorgbemiddelingsbureau Quick op haar pad kwam kon zij deze nieuwe stap maken.

Het 1e jaar werd er gewerkt aan de keukentafel in huis maar langzaam aan werd het bedrijf groter en groter en was de stap naar een kantoor al snel genomen. Door de komst van Paulien, Annerie en Samantha kreeg Quick een professionele uitstraling en werd Quick een echte speler op de markt van bemiddeling in de zorg. Quick richt zich voornamelijk op de ouderenzorg in de provincie Gelderland, Midden-Nederland en Zuid-Holland.

Het hoogtepunt van 2021 was het behalen van het keurmerk voor Zorgbemiddelingsbureaus. Dit keurmerk zegt als het ware dat Quick voldoet aan alle eisen die onder andere een belastingdienst stelt aan bemiddeling. Slechts 17% van alle Bemiddelingsbureaus in Nederland hebben dit keurmerk behaald. Quick is er één van.

Samen met onze zzp’ers hopen we onze opdrachtgevers te ondersteunen in de personele bezetting maar hopen we ook te kunnen laten zien dat we net even dat stapje harder lopen voor de oudere medemens in onze samenleving. Immers, zij hebben een heel leven achter de rug waardoor zij het ontzettend waard zijn te kunnen uitrusten en te mogen genieten van wat er is geweest.