Zorgbemiddelingsbureau Quick BV

Contact

Adresgegevens

Zorgbemiddelingsbureau Quick B.V. Baarn
Amalialaan 41 G
3743 KE Baarn

Zorgbemiddelingsbureau Quick B.V. Gelderland
Ziepseweg 96
6941 AZ Didam

Telefoon

088-4455200

E-mail

zzprelatiebeheer@zorgbemiddelingsbureau.nl
secretariaat@zorgbemiddelingsbureau.nl
planning@zorgbemiddelingsbureau.nl

E-mail Gelderland

quickgelderland@zorgbemiddelingsbureau.nl
gelderlandplanning@zorgbemiddelingsbureau.nl

ZZP'ers

Zorgprofessionals

Voor Zorgnemers

Welkom bij Zorgbemiddelingsbureau Quick, jij als ondernemende zorgverlener

Ben jij een gediplomeerde A-, B- of HBO-V verpleegkundige, ziekenverzorgende of verzorgende IG en heb je (indien noodzakelijk) je beroepsregistratie op orde? Of ben jij een ervaren groepsleider/persoonlijk begeleider?  Ben je zelfstandig ondernemer in de zorg of wil je dat worden? Schrijf je dan in bij Quick. Je krijgt actief hulp als zelfstandige zonder personeel (zzp-er). En verder:

  • word je bemiddeld naar werk bij een geschikte opdrachtgever door heel Nederland
  • bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je wilt werken;
  • ontvang je je honorarium rechtstreeks van de opdrachtgever.
Quick zorgverleners zijn zelfstandige ondernemers in de zorg

Een zzp-er is eigen baas. Je bent niet in dienst van Quick. Quick bemiddelt je naar een opdrachtgever die op zoek is naar een zelfstandig ondernemer in de zorg.

Quick is Quick!

Weten hoe Quick voor jou in de praktijk werkt?

Kom vrijblijvend kennismaken, de koffie of thee is altijd klaar.Na inschrijving bemiddelt Quick actief voor jou. Op dit moment heeft Quick diverse verpleeg- en verzorghuizen en ook thuiszorg- en gehandicapten zorginstellingen als klant. Je kunt bemiddeld worden voor alle soorten diensten. Jij geeft aan welke dagen en welke uren je beschikbaar bent.

Voor opdrachtgevers:

Zorgbemiddelingsbureau Quick is een landelijk Zorgbemiddelingsbureau dat staat voor kwaliteit. Wij hebben door heel Nederland goed geschoolde en zeer vakbekwame zzp’ers. Ook onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland.

24/7

Zorgbemiddelingsbureau Quick is 24 uur bereikbaar dus ook in het weekeinde en met de feestdagen. Dat doen wij voor onze opdrachtgevers.

088-4455200

info@zorgbemiddelingsbureau.nl

Bij Quick kunnen we zeer snel schakelen. We zijn in staat om binnen 24 uur een crisisteam voor u neer te zetten dat in staat is om u snel en kwalitatief te ondersteunen bij de ontstane situatie. Ook als het gaat om losse diensten of detachering kunnen we bij Quick zeer snel reageren en iemand voor u regelen. Wij zijn voor u 24 uur bereikbaar zowel per mail als per telefoon.